AGION
Provinciaal Secundair Onderwijs, Landbouwschool Wijnpers, Leuven © Bas Princen

U bent hier

Bernardustechnicum campus Gelukstede – Oudenaarde: DBFM

De campus Gelukstede, een school voor wetenschap en techniek, beschikt binnenkort over 5.100 m2 nieuwbouw. Het huidige gebouwenpark had nood aan een grondige renovatie. De eerste fase omvat de afbraak van een leegstaand gebouw en vervanging door een nieuwbouw met klas- en vaklokalen, een technische ruimte en een overdekte speelplaats. Wanneer dit gebouw in gebruik kan worden genomen begint men met de afbraak en vernieuwbouw van een reeds bestaand gebouw op de site waar klas- en vaklokalen komen en een overdekte speelplaats.

Op 30 oktober 2015 werd de eerste fase van dit bouwproject succesvol opgeleverd.

‘Al meer dan 15 jaar werk ik met AGION voor de verwerking van bouwdossiers. En toch is elk jaar terug iets anders. In 2015 hebben wij als vzw KSOO Oudenaarde 2 nieuwbouwprojecten in gebruik genomen binnen het programma van Scholen van Morgen. Ook hierbij viel een vlotte samenwerking met AGION vast te stellen.

Tussendoor volgden de verkorte procedures elkaar op. De invoering van de digitale behandeling van de dossiers - het indienen , het opvolgen en het afsluiten – was even wennen. Maar op vandaag verloopt dit zeer vlot. Ook de betrokken ontwerpers en studiebureaus kennen deze werkwijze steeds beter en beter. (Lieven Cnudde - Algemeen directeur vzw KSOO Oudenaarde) 

© OSK-AR