AGION
Vrij Secundair Onderwijs, Sint Albertus college, Haasrode ©AGION

U bent hier

Edubuild

AGION nam in oktober 2015 deel aan Edubuild, een vakbeurs voor bouw, renovatie, inrichting en onderhoud van het onderwijspatrimonium. De beurs vond plaats in Flanders Expo Gent.

Het doel van de beurs is om de exposanten de gelegenheid te bieden contact te leggen met de vele beslissingsnemers, directeurs en begeleiders van projecten rondom scholenbouw. Ook architecten en studiebureaus behoren tot de uitgenodigde doelgroepen. Het beursaanbod situeert zich in de meest uiteenlopende domeinen: van isolatie tot dakbedekking, van domotica tot projecttapijt, van schoolmeubilair tot modulaire systeembouw, van verf tot akoestiek, van grootkeukens tot ventilatie, van afvalverwerking tot verlichting,… .

De deelname aan de beurs biedt een mooie kans om in direct contact te treden met onze klanten en om het agentschap een gezicht te geven. AGION ontving tijdens de beursdagen heel wat inrichtende machten, directeurs en/of architecten die specifieke vragen hebben over een bepaald dossier of die louter algemene informatie wensen.